Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot STRAVIČNA SNIMKA Vozač snimio jurnjavu i vlastitu smrt!

STRAVIČNA SNIMKA Vozač snimio jurnjavu i vlastitu smrt!

Poginuo je 31-godišnjak

Tridesetjednogodišnji muškarac poginuo je u stravičnoj prometnoj nesreći u nedjelju oko 13 sati u Zapolju kod Nove Gradiške. On je na ravnom dijelu zbog prevelike brzine i skliskog kolnika izletio s ceste, udario u električni stup i putni jarak i smrtno stradao. Nesreća se dogodila blizu skretanja za Brđane.

Mještani Zapolja na društvenim su mrežama komentirali kako je nesretni vozač kroz naseljeno mjesto Mercedesom jurio više od 180 kilometara na sat, piše Danica.hr.

Nakon toga, na društvenim mrežama pojavila se i videosnimka koju je snimio vozač u trenutku nesreće live prijenosom. Snimka prikazuje zadnje sekunde prije nesreće i samu nesreću iz vozačeve perspektive.

Redakcija portala Danica.hr snimku je dobila od čitatelja, a možete je pogledati OVDJE

Vaša reakcija na temu