Foto: Unsplash STRAVIČNO: 21-godišnji motociklist poginuo zbog sajle postavljene nasred šumskog puta?!

STRAVIČNO: 21-godišnji motociklist poginuo zbog sajle postavljene nasred šumskog puta?!

Policija još uvijek ne otkriva detalje

Mladić u dobi od 21 godinu smrtno je stradao vozeći motocikl šumskim putem na području Jelenja.

U tijeku je kriminalistička istraga kako bi se utvrdile okolnosti u kojima je strada, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Liječnička pomoć pružena mu je na mjestu nesreće, ali je nažalost preminuo.

Dok policija ne otkriva previše detalja, društvene mreže užarene su oko ove tragedije. Svi su uvjereni da nije riječ tek o pukom nesretnom slučaju, donosi Novi list.

Policija za sada ne otkriva previše detalja, no društvene mreže, pa tako i Facebook profil Riportala, 'bruje' o tome kako nije riječ o nesretnom slučaju, nego, faktički, o ubojstvu s predumišljajem!

'Koliki kreten i smeće ljudsko moraš biti da ideš to napraviti…netko je sajlu stavio na stazu kuda se dečki voze', napisao je jedan naš čitatelj u komentaru na našu prvu vijest o ovoj strašnoj tragediji.

'Nažalost izgubio se mladi život zbog psihopata koji je to postavio i mirne savjesti čekao žrtvu. Vidjet ćemo kako će policija i sudstvo rješit taj slučaj i na koji način će biti kažnjen kao opomena drugim psihopatima koji po Studeni i Klani postavljaju žice, ne na privatne, nego javne puteve!!!', dodao je drugi komentar.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske na naš upit nisu – za sada – bili spremni (o)dati više detalja o slučaju, jer se po ovom događaju vodi kriminalističko istraživanje, pa bi svako preuranjeno objavljivanje nekih detalja moglo, potencijalno, naškoditi poduzetim istražnim radnjama.

No sama činjenica da se događaj ne vodi kao 'prometna nesreća' ili 'nesretan slučaj', već se zbog pogibije mladića provodi kriminalističko istraživanje, jasno ukazuje na činjenicu da se na šumskom putu na području Jelenja dogodilo nešto što ne spada u sferu 'slučaja', već nečije očite namjere, piše Riportal.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(72248, "");
Pregledaj komentare