Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Sutra nema nastave u Zagrebu, sindikati još ne vide potrebu za nadoknadama

Sutra nema nastave u Zagrebu, sindikati još ne vide potrebu za nadoknadama

Danas štrajkaju škole u Osječko-baranjskoj, Istarskoj i Šibensko-kninskoj županiji

Sindikati u prosvjeti su najavili da se sutra štrajk nastavlja u Gradu Zagrebu, pa neće biti nastave u osnovnim i srednjim školama. 

- Osnovne i srednje škole sutra su u štrajku, ravnatelji su već dobili obavijesti - rečeno je na današnjoj konferenciji. Štrajk će se održati samo u Zagrebu jer je, kako je rečeno, dovoljno velik i ima velik broj učitelja i profesora.

Danas štrajkaju škole u Osječko-baranjskoj, Istarskoj i Šibensko-kninskoj županiji, a jučer je u pet županija ukupno štrajkalo 86 posto zaposlenih u osnovnim te oko 75 posto u srednjim školama.

Sindikati smatraju da potrebe za nadoknadama nema.

- Svaki ravnatelj koji sada govori o nadoknadama, radi loše sebi i svojim kolegama u zbornicama. O eventualnim nadoknadama će se pričati ako bude potrebe - rekao je Branko Mihalinec.

Vaša reakcija na temu