Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Svi predsjednički kandidati osim jednog odbili sučeljavanje

Svi predsjednički kandidati osim jednog odbili sučeljavanje

Ništa od debate

Gotovo svi vodeći predsjednički kandidati odbili su sudjelovanje u debati na RTL-u.  Nakon što je RTL pozvao predsjedničke kandidate na sučeljavanje 20. prosinca, stigli su i njihovi odgovori.

Kolakušić je preko Facebooka potvrdio kako će se odazvati, a pritom je potaknuo protukandidate da učine isto.  Iz Kolindinog stožera su javili kako ona zbog obaveza u kampanji ne može doći. Naime, u vrijeme ponuđenog termina organiziran je njezin završni skup. 

Milanović je rekao da će sudjelovati u debati samo ako će u njoj sudjelovati i Kolinda, a sličan je odgovor dao i Škoro.  Naime, on želi sudjelovati u sučeljavanju samo ako su prisutni svi pozvani kandidati.  Iz Škorinog stožera su dodali kako sučeljavanje, ako nije u punom sastavu, nema smisla. 

Vaša reakcija na temu