TAFRA O BELJAKU Riječ je o osobi koja obavlja prljave poslove kako bi dobili nekoliko mjesta na SDP-ovim koalicijskim listama za parlamentarne izbore

TAFRA O BELJAKU Riječ je o osobi koja obavlja prljave poslove kako bi dobili nekoliko mjesta na SDP-ovim koalicijskim listama za parlamentarne izbore

Predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a smatra kako bi se o svemu trebali oglasiti Bernardić i Milanović

Ivica Tafra, predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a, prokomentirao je 'tvit' Krešimira Beljaka koji je objavio kako 'UDBA očito nije pobila dovoljno emigranata.

- Aktualni predsjednik političke stranke čiji je osnivač Stjepan Radić smrtno ranjen u beogradskoj skupštini, a njegov nasljednik Vladko Maček omražen od komunista protjeran u emigraciju, u 2020. godini na Twitteru žali što UDBA nije pobila dovoljno ljudi. Bez ikakvog uljepšavanja, ovaj nažalost već spomenuti predsjednik HSS-a, smatra da je više od stotinu atentata na hrvatske emigrante u Jugoslaviji očito bilo nedovoljno. Dodatno, Beljak tvrdi da su za velikosrpsku agresiju 91., odgovorni fašisti 's obje strane' koje pravedna ruka UDBA-e nije dohvatila. Neka Beljak imenuje i prokaže te hrvatske 'fašiste' zbog kojih su srpski dobrovoljci tenkovima ulazili na teritorij već međunarodno priznate Republike Hrvatske - piše Tafra. 

Beljak je izbrisa post i ispričao se, ali Tafra smatra da su 'njegove opasne i antidemokratske izjave svojevrstan presedan u političkoj komunikaciji jednog saborskog zastupnika i predsjednika stranke koja je SDP-ov sadašnji i budući koalicijski partner'. 

- Riječ je o osobi koja obavlja prljave poslove kako bi njegova, sada već fantomska stranka i on osobno dobili nekoliko mjesta na SDP-ovim koalicijskim listama za buduće parlamentarne izbore. Kada ta mjesta ne može zaslužiti snagom stranke čiji je predsjednik, a kao ni svojim osobnim znanjem i ugledom, onda to može dobiti isključivo na ovakav način. Upravo zato smatram da bi svoj, kako kaže nesmotren 'tvit' trebao dodatno pojasniti javnosti, a isto bi trebali učiniti i šef SDP-a Davor Bernardić koji je s Beljakom već najavio koaliciju te budući predsjednik Milanović kojeg ovaj navodni HSS-ovac zdušno podržava. Zaključno, na ovakve antihrvatske izljeve mržnje koji vrijeđaju sve hrvatske domoljube i hrvatske branitelje u cijelosti, trebale bi reagirati i udruge za ljudska prava te Državno odvjetništvo po službenoj dužnosti zbog govora mržnje i kršenja Deklaracije od Domovinskom ratu - navodi Tafra.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(57172, "");
Pregledaj komentare
29