Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Tedeschi junior doznao kaznu zbog incidenta na Krku

Tedeschi junior doznao kaznu zbog incidenta na Krku

'Zaustavite trajekt, ja sam čovjek iz Plenkovićeva osiguranja'

Sin poznatog poduzetnika istog imena, Emil Tedeschi mlađi (28) mora platiti 99,54 eura kazne zbog toga što je zaustavio trajekt Jadrolinije lažno se predstavljajući prije dvije godine.

Tedeschiju mlađem se, podsjetimo, žurilo na Lošinj i nije mu se dalo čekati sat i pol za idući polazak pa je okrenuo broj 112, predstavio se kao član osiguranja premijera Andreja Plenkovića te je tražio da policija zaustavi isplovljavanje trajekta koji plovi na relaciji Valbiska-Merag što je i napravljeno. Brzo se uspostavilo da je lagao, no trajekt je zbog svega kasnio s isplovljavanjem.

Tedeschi mlađi prijavljen je za prekršaj lažnog predstavljanja u pogledu službene dužnosti ili društvene funkcije.

Crikvenički Općinski sud potvrdio je za Jutarnji list da je donesena presuda za ovaj slučaj na krčkom sudu koja je u međuvremenu postala i pravomoćna.

Glasnogovornica suda Gordana Vulić Pavlović otkrila je da je Tedeschi dostavio pisanu obranu sudu i da je 'u cijelosti priznao počinjenje prekršaja koje mu je stavljeno na teret'.

Uz novčanu kaznu od 99,54 eura, izrečena mu je i naknada troškova postupka u paušalnom iznosu od 13,27 eura.

U spis je bila dostavljena i snimka nadzorne kamere na kojoj se toga dana u punom angažmanu vidi Tedeschi mlađi.

Vaša reakcija na temu