Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay TEŠKA PROMETNA KOD GAREŠNICE Mladi vozač udario u most i izletio iz automobila, umro u bolnici

TEŠKA PROMETNA KOD GAREŠNICE Mladi vozač udario u most i izletio iz automobila, umro u bolnici

Nije bio vezan sigurnosnim pojasom

Sinoć oko 23 sata došlo je do teške prometne nereće u okolici Garešnice. 

'30-godišnji vozač je upravljao osobnim automobilom bjelovarskih registarskih oznaka kroz Kapelicu.

Po izlasku iz lijevog zavoja nije se kretao isključivo kolnikom, sredinom obilježene prometne trake uslijed čega je desnim kotačima zahvatio bankinu zbog čega je došlo do zanošenja osobnog automobila u desno te se nastavio nekontrolirano kretati bankinom preko kolnog ulaza, potom i putnim jarkom gdje je najprije udario u sjevernu stranu putnog jarka, a potom prednjim dijelom vozila i u betonski most. Od siline udara u betonski most, došlo je do zanošenja osobnog automobila i okretanja na desni bok uslijed čega je vozač izletio iz osobnog automobila na nogostup i kolni ulaz.

Očevidom je utvrđeno da 30-godišnji vozač u trenutku prometne nesreće nije bio vezan sigurnosnim pojasom.

30-godišnjak je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu 'dr. Anđelko Višić' Bjelovar gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo.

Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru je naložilo obdukciju kojom će se utvrditi točan uzrok smrti, kao i analiza krvi i urina', stoji u priopćenju PU bjelovarsko-bilogorske.

Vaša reakcija na temu