Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Teška prometna nesreća: Ozlijeđeni vozač i suvozačica na motociklu

Teška prometna nesreća: Ozlijeđeni vozač i suvozačica na motociklu

Motociklist ostao ležati na magistrali, žena pala pod cestu u grmlje

Vozač motocikla sudario se s automobilom na Jadranskoj magistrali oko 13.30 sati. Kako su nam potvrdili iz PU ličko-senjske, do nesreće je došlo između Senja i Karlobaga, donose 24 sata.

- Bilo ih je dvoje na motoru, muškarac je ostao gore na cesti, a žena je pala niz cestu. Ljudi su se spuštali po nju, micala se, pa ne znam koliko je teško ozlijeđena, a muškarac je izgledao teže ozlijeđen - ispričao je čitatelj. 

Očevidom koji je u tijeku će se utvrditi tko je skrivio nesreću.

Na mjesto nesreće brzo su stigli policija i Hitna pomoć. Promet je usporen zbog dijelova koji su na cesti. 

- Auto je otišao naprije i bio je samo oštećen, za vozača nisam siguran. Promet je bio usporen, a kad sam otišao u prolazu sam vidio da iz Senja dolazi vučna služba - nadodao je.

Policija je potvrdila da ima ozlijeđenih, ali zasad još ne znaju koliko. 

Očevid je u tijeku, prenose 24 sata

Vaša reakcija na temu