Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TEŠKO STANJE Bivši ministar državne imovine Goran Marić pretrpio snažan srčani udar

TEŠKO STANJE Bivši ministar državne imovine Goran Marić pretrpio snažan srčani udar

Operiran je

HDZ je na svojom Facebook stranicama objavio vijest kako je bivši ministar državne imovine i član Predsjedništava stranke, Goran Marić, pretrpio težak srčani udar. Operiran je.

- U mislima smo s našim Goranom Marićem, članom Predsjedništva HDZ-a i bivšim ministrom državne imovine te njegovom obitelji. Nadamo se da će se brzo i uspješno oporaviti i vratiti svojim redovnim aktivnostima. S njime je danas razgovarao i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković te mu izrazio riječi podrške, uz najiskrenije želje za oporavkom i očuvanjem zdravlja, a u bolnici ga je posjetio i Vili BerošGorane, uz Tebe smo!, stoji u objavi.


Vaša reakcija na temu