Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić TRAGEDIJA NA CESTI Poginuo mladi policajac

TRAGEDIJA NA CESTI Poginuo mladi policajac

Nesreća se dogodila jučer oko 18 sati

U prometnoj nesreći kod Grubišnog Polja na mjestu je poginuo 26-godišnji policajac. Automobilom je sletio s ceste, udario o stepenice obiteljske kuće nakon čega se automobil preokrenuo u zraku, izvijestila je PU bjelovarsko-bilogorska. 

Jučer oko 18 sati 26-godišnji vozač iz Grubišnog Polja upravljao je osobnim automobilom marke Volkswagen Golf, a kretao se Ulicom kralja Tomislava u naselju Velika Barna.

Dolaskom u neposrednu blizinu obiteljske kuće na kućnom broju 120, uslijed neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, desnim kotačima zahvatio je bankinu i nastavio se kretati po putnom jarku, vozilom prešao preko putnog mosta, nakon čega je prednjim lijevim krajem vozila udario u betonske prilazne stepenice kuće navedenog kućnog broja. Nakon udara, automobil je odbačen u zrak gdje se preokrenuo oko svoje osi i potom pao na tlo.

- U ovoj prometnoj nesreći, uslijed zadobivenih ozljeda, na mjestu događaja preminuo je 26-godišnji vozač. Stradali vozač je policijski službenik Policijske postaje Grubišno Polje i u trenutku prometne nesreće bio je izvan službe u civilnom odjelu - navodi se u priopćenju policije. 

Iz Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske napominju da je ovo 11 poginula osoba u prometnim nesrećama na njihovim prometnicama.

Vaša reakcija na temu