Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP TRAGEDIJA U PRAGU Učenik iz Istre poginuo na maturalcu

TRAGEDIJA U PRAGU Učenik iz Istre poginuo na maturalcu

Izvršen je policijski uviđaj

Maturant porečke srednje škole poginuo je na maturalnom putovanju u Pragu.

'Maturant naše srednje porečke škole nažalost smrtno je stradao na maturalnom putovanju u Pragu. Više od toga ne mogu govoriti jer još uvijek čekamo izvješće od strane tamošnje policije', rekao je ravnatelj Krešimir Bronić iz srednje škole 'Mate Balote' u Poreču za 24sata.

'Izvršen je policijski uviđaj, a što se točno dogodilo i mi ćemo znati nakon službenog izvješća. Kao ravnatelj škole osjećam se užasno loše. Nisam bio prisutan odnosno nisam bio na tom putu. Izražavam najdublju sućut roditeljima i cijeloj obitelji u ime cijele škole i svoje ime. Jako sam pod stresom i razumite me, ne mogu više od šoka govoriti', kroz suze je kratko kazao vidno potreseni ravnatelj. 

Dodao je da se sve dogodilo oko ponoći u petak na subotu. 

'Na maturalnu putovanje otišlo je 87 učenika, maturanata iz tri i pol razreda, te četiri profesora. Otišli su na maturalno putovanje u četvrtak a trebali su ostati do nedjelje, no zbog cijele situacije koja je sve duboko potresla, već su u subotu krenuli prema kući', zaključio je ravnatelj.

Vaša reakcija na temu