Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
TRAGEDIJA U PULI Roditelje ubio još u četvrtak u garaži, policiji se prijavio 20 sati nakon zločina

TRAGEDIJA U PULI Roditelje ubio još u četvrtak u garaži, policiji se prijavio 20 sati nakon zločina

Gdje je bio i što je radio u međuvremenu, još uvijek se ne zna

Kako Glas Istre neslužbeno doznaje, Nada i Dario Bašić, stanovnici Gregovice, mirnog pulskog kvarta, ubijeni su u četvrtak u večernjim satima i to u garaži iz vatrenog oružja. Ubojica je njihov sin Vedran Bašić (38).

Dolaskom u Argonautsku ulicu malo nakon raskršća s desne strane je obiteljska kuća Bašićevih, na kojoj se odmah uočavaju velika garažna vrata koja su zatvorena. Tamo se dogodila tragedija.

U prvim izvještajima jučer pisalo se da se ubojstvo dogodilo jučer, dakle u petak poslijepodne, ali pogrešno je protumačena prva policijska vijest u kojoj je stajalo da su u 16.15 sati u Argonautskoj ulici pronađena dva mrtva tijela. Ubojstvo se ipak dogodilo dan ranije.

Neslužbeno se doznaje da za sada nije poznato gdje se ubojica kretao nakon ubojstva, niti što je radio u tih 20-ak sati između ubojstva i prijave. Na policiju je došao tek u petak poslijepodne, malo prije 16 sati, zbog čega je policija pronašla tijela oko 16.15.

Vedran Bašić ima 38 godina i, koliko je poznato, živio je s roditeljima koje je ubio. Ima i sestru, za koju se također ne zna gdje je boravila u razdoblju prije nego se njen brat prijavio na policiju.

Danas u poslijepodnevnim satima osumnjičeni bi trebao biti prepraćen u pritvorsku jedinicu PU istarske, a moguće je da će već do kraja dana biti ispitan u ŽDO u Puli

S obzirom na dosad poznate okolnosti, moguće je da će biti prijavljen za počinjenje dva teška ubojstva, budući da je na brutalan način smaknuo vlastite roditelje. Za teško ubojstvo zakon predviđa kaznu do 40 godina zatvora.

Vaša reakcija na temu