Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Photo by Andrei Lazarev on Unsplash TUČNJAVA KOD VARAŽDINA Naguravanje prije koncerta Miroslava Ilića završilo krvavo

TUČNJAVA KOD VARAŽDINA Naguravanje prije koncerta Miroslava Ilića završilo krvavo

Policija je spriječila daljnji sukob

Uoči koncerta Miroslava Ilića u Sračincu blizu Varaždina došlo je do tučnjave. U petak navečer oko 22 sata muškarac je udario maloljetnika, koji je ostao ležati na podu. 

Kako piše portal evarazdin, a kažu da im je potvrdila i policija, tučnjava je izbila neposredno prije koncerta. Sve je počelo naguravanjem 16-godišnjaka i 55-godišnjaka, pri čemu je mlađi dobio udarac u glavu, uslijed kojeg se srušio na pod. Pozvana je Hitna, koja ga je odvela u bolnicu na liječničko postupanje.

Težina njegovih ozljeda nije poznata, a daljnji sukob spriječila je policija. Svjedok je za evarazdin prepričao da nije bilo bezazleno te da je maloljetnik bio sav u krvi.

'Počelo je naguravanje, neki mladić je ležao u krvi, jako je krvario, šikljalo je, svjetla su se ugasila, koncert je upravo počinjao. Bilo je to ispred šatora. Kasnije, kada je mladića odvezla hitna, vani je ostala lokva krvi', kaže svjedok tučnjave koji se zatekao na mjestu događaja.

Vaša reakcija na temu