Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HRT Screenshot TURUDIĆ OTIŠAO SA SJEDNICE: Ispao sam odgovoran što sam došao, a samo sam se odazvao pozivu

TURUDIĆ OTIŠAO SA SJEDNICE: Ispao sam odgovoran što sam došao, a samo sam se odazvao pozivu

'Prigovarate mi što sam došao. Ispričavam se što sam remetio vaš mir'

Glavni državni odvjetnik Ivan Turudić napustio je sjednicu saborskog Odbora za pravosuđe i prije njezina završetka.

Turudić je prije izlaska iz dvorane poručio Nikoli Grmoji:

'Grubo se insinuira da sam nekim dogovorio dolazak na sjednicu. Optužujete me da sam došao na sjednicu na koju ste me vi pozvali. Ovo je nevjerojatno. Prigovarate mi što sam došao. Ispričavam se što sam remetio vaš mir. Doviđenja i hvala vam na pažnji', rekao je.

Na saborskom hodniku Turudić je potom kratko porazgovarao s novinarima, piše N1.

'Na pitanja koja su mi postavili sam dao odgovor', rekao je glavni državni odvjetnik novinarima nakon što je izašao sa sjednice Odbora za pravosuđe.

'Ovo je potpuno promašena sjednica. Uopće nije bilo bitno što ću ja reći, jasno je da su zaključci unaprijed doneseni. Odazvao sam se pozivu, a ispao sam maltene odgovoran što sam došao. Grmoja je izrazio nezadovoljstvo što sam došao. Žao mi je, ispričavam se', rekao je Turudić i otišao.

Vaša reakcija na temu