Foto: N1 Turudić ponovno odgovorio Milanoviću: Nisam spavao u svilenoj pidžami kao on

Turudić ponovno odgovorio Milanoviću: Nisam spavao u svilenoj pidžami kao on

U Klub su dolazili razni ljudi, ja sam bio tri-četiri puta, rekao je predsjednik Županijskog suda u Zagrebu

Predsjednik Županijskog suda u Zagrebu Ivan Turudić odgovorio je na jučerašnje prozivke Zorana Milanovića, koje mu je uputio komentirajući aferu Janaf. Milanović je, između ostalog, rekao da je Turudić išao na 'kartaške seanse u Kovačevićev klub'. 

- Ne znam, vjerujte mi da ne znam. Teško je pratiti bujicu koju isipava predsjednik države, taj njegov ulični rječnik. Pomalo mi je glupo da demantiram te njegove tvrdnje - rekao je Turudić za N1.

Što se tiče Milanovićevog aludiranja na to da je Turudić mogao znati za mjere koje se provode, predsjednik Županijskog suda rekao je da je za njih doznao naknadno, a ne dok su bile u tijeku.

- To odaje zapanjujuće neznanje predsjednika države, naknadno sam saznao za mjere, išao sam provjeravati stvari kad su krenule da je mogući izvor Županijski sud u Zagrebu. Ja kao predsjednik suda imam pravo na to. Ovo su najobičnije insinuacije, teško mi je to komentirati. Ja godinama nisam kartao, taj nivo mi je posve neprihvatljiv, da predsjednik države tako razgovara sa sucem. Izjava da na Europskom sudu u Strasbourgu ima budala, to je izjava dostojna Lukašenka - rekao je Turudić.

Komentirao je i Milanovićevu izjavu da je bio loš student. 

- Nisam bio te sreće u životu da sam spavao u svilenim pidžamama, kao što je on spavao, završio sam u redovnom roku fakultet i završio poslijediplomski studij, 30 godina sam sudac i to mogu reći o sebi - rekao je Turudić za N1.

Turudić je inače jučer priznao da je i on bio u famoznom klubu, ali ne na sporni dan.

- Nemam tu što tajiti, radi se o klubu Slavonaca. Nikada nisam percipirao niti sam znao da je klub Dragana Kovačevića. Poznajem Kovačevića. To je klub Slavonaca. On je imao prostore u jednoj zgradi pored Westina, vlasnik prostora mislim da je bio Boro Malešević, moj sugrađanin iz Virovitice, onda se klub preselio u Badalićevu, tamo nisam nikad bio, i nakon toga u Slovensku. Stanujem 500 metara od tog mjesta i par puta sam bio na kratko vrijeme. Neugledan prostor. Jedna od rijetkih istinitih stvari koje je danas rekao predsjednik Republike. To je mali šank. Zvao me moj prijatelj Stanko Šarić, glazbenik, ex Zlatni dukati, oni bi tamo svirali, mi smo prijatelji 30 godina. Došao bih, nešto bi se pojelo, popilo, poslušala bi se glazba sat, dva, tri i otišao bih svojim putem. Nema nikakve fame. Tamo je dolazio raznolik krug ljudi, ja sam u pet godina bio tri-četiri puta - rekao je Turudić.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(75829, "");
Pregledaj komentare