Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Bjelovaru osnovana nova podružnica Domovinskog pokreta

U Bjelovaru osnovana nova podružnica Domovinskog pokreta

Predsjednica podružnice Bjelovarsko-bilogorske županije Dubravka Dragašević izjavila je kako je ponosna što je predsjednica prve županijske podružnice Domovinskog pokreta u Hrvatskoj

U Bjelovaru je u utorak, 24. studenog, osnovana podružnica Domovinskog pokreta Bjelovarsko-bilogorske županije.

Na osnivačkoj skupštini za predsjednicu podružnice izabrana je Dubravka Dragašević, za dopredsjednike izabrani su Davorka Bačeković-Mitrović, Željko Kudeljka, Marin Deškin, Hana Malina, Ivana Beuk Marinić i Mateo Horvat, a za rizničara Darko Štivan.

Osnivanju koje je održano u skladu s epidemiološkim mjerama prisustvovali su i potpredsjednik sabora i predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro, zamjenik predsjednika i politički tajnik Domovinskog pokreta Mario Radić, organizacijski tajnik Domovinskog pokreta Darijo Žepina te saborski zastupnici Vesna Vučemilović i Milan Vrkljan.

'Krenuli smo u osnivanje organizacija po terenu, možemo se pohvaliti sa 119 organizacija koje smo do sada osnovali. Ovo nam je prva županijska organizacija. U doba epidemiološke krize koja vlada bilo nam je izuzetno važno da ustrojimo što je moguće kvalitetniju terensku infrastrukturu Domovinskog pokreta i ujedno najavljujemo da ćemo i na razini županija, ako bude sreće i Božjeg blagoslova, ustrojiti kompletne županijske organizacije u cijeloj Hrvatskoj', izjavio se Škoro.

Novinare je zanimalo hoće li Domovinski pokret imati kandidata za Bjelovarsko-bilogorskog župana i Bjelovarskog gradonačelnika.

Škoro je istaknuo kako je Domovinski pokret, pokret i stranka koja je ustrojena uistinu drugačije i s jednom željom da se na sljedećim lokalnim izborima pojave tamo gdje imaju što za ponuditi.

'Dakle, mi nismo stranka koja pripada toj mletačkoj, trgovačkoj koaliciji ni u kom smislu, u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji imamo kvalitetne organizacije i kvalitetne ljude, ja vjerujem da ćemo imati kvalitetne kandidate, ali će ih iznjedriti sama organizacija,' komentirao je te dodao kako neće biti diktata te će svaka organizacija nakon izbora surađivati s onima za koje smatra da mogu biti najbolje na dobrobit zajednici.

Predsjednica podružnice Bjelovarsko-bilogorske županije Dubravka Dragašević izjavila je kako je ponosna što je predsjednica prve županijske podružnice Domovinskog pokreta u Hrvatskoj.

Vaša reakcija na temu