Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: DVD Konjščina U požaru izgorio auto, dva traktora i radni strojevi

U požaru izgorio auto, dva traktora i radni strojevi

S vatrom se borilo 13 vatrogasaca

U Gornjem Kraljevcu u općini Hrašćina-Trgovišće kasno sinoć buknuo je požar u garaži, a izgorjeli su auto, dva traktora i mnoge druge stvari, objavili su vatrogasci iz Dobrovoljnog vatrogasnog društva Konjščina na svojoj Facebook stranici.

Dojavu su dobili u 22.16 sati, a na intervenciju je odmah izašlo 13 vatrogasaca s dvama navalnim vozilima, no za dio imovine već je bilo prekasno.

Iz policijske uprave krapinsko-zagorske su za 24 sata potvrdili da u požaru nema ozlijeđenih, te da su još izgorjeli i radni strojevi u garaži.

Tijekom intervencije pomoć su vatrogascima iz DVD-a Konjščina pružili kolege iz DVD-a Hrašćina-Trgovišće, DVD-a Budinšćina, ZVJP-a Zabok i Marija Bistrica. Borba s buktinjom trajala je do iza ponoći, a u svoje stanice su se vratili oko jednog sata ujutro.

Uzrok buktinje nije poznat, a sve detalje bi trebao rasvijetliti očevid.


Vaša reakcija na temu