Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
U Šibeniku uhićeni Crnogorci s tjeralice, bili su traženi zbog ubojstva mafijaša

U Šibeniku uhićeni Crnogorci s tjeralice, bili su traženi zbog ubojstva mafijaša

Kako pišu podgoričke Vijesti, kod njih su pronađeni falsificirani hrvatski dokumenti

Hrvatska policija uhitila je dvojicu crnogorskih državljana osumnjičenih za sudjelovanje u ubojstvu koje se povezuje s ratom dvaju kriminalnih klanova u Crnoj Gori, škaljarskog i kavačkog, koje se dogodilo u Cetinju sredinom lipnja, objavili su u petak crnogorski mediji.

U Šibeniku su u srijedu na osnovu tjeralice crnogorskog Interpola uhićeni Pero Laličić (21) kojeg policija u Crnoj Gori sumnjiči da je izravni počinitelj ubojstva Bogdana Milića u Cetinju 11. lipnja i Mitar Marković (25) koji se tereti za poticanje na ubojstvo i pomaganje nakon izvršenog kaznenog djela.

Kako pišu podgoričke Vijesti, kod njih su pronađeni falsificirani hrvatski dokumenti. Laličić i Marković tijekom saslušanja nisu odgovarali na pitanja istražitelja, a trenutno su u ekstradicijskom pritvoru i očekuje se njihovo izručenje Crnoj Gori.

Bogdan Milić, za kojeg policija u Crnoj Gori vjeruje da je blizak 'Škaljarskom kriminalnom klanu', ubijen je dok je sjedio u lokalu 'Portun' u centru Cetinja. Na njega su pucala dvojica napadača sa silikonskim maskama na glavi. Tom prilikom ranjena su tri gosta istog lokala koji su sjedili za susjednim stolom. 

U petogodišnjem ratu između dva najjača kriminalna klana u Crnoj Gori, kavačkog i škaljarskog, do sada je ubijeno najmanja 40 osoba, među kojima su najmanje četiri slučajne žrtve.

U Hrvatskoj se skrivao i Miloš Radonjić, koji se smatra visokorangiranim članom 'Kavačkog kriminalnog klana'. On je uhićen krajem srpnja u Slavonskom Brodu zbog krivotvorenja dokumenata. Na naslovnice crnogorskih medija došao nakon što je na njega pokušano više atentata. Četiri puta je bio meta napada, a za posljednji pokušaj njegova ubojstva policija i tužiteljstvo terete dvojicu članova suprotstavljenog 'škaljarskog klana'.

Vaša reakcija na temu