Foto: Pixabay.com Ubio ženu i bacio je u septičku jamu, a onda na Facebooku molio da mu se jave oni koji znaju nešto o njezinom nestanku

Ubio ženu i bacio je u septičku jamu, a onda na Facebooku molio da mu se jave oni koji znaju nešto o njezinom nestanku

Policija je nekoliko mjeseci pokušavala doći do osumnjičenika

Hrvatsku je zgrozilo novo brutalno ubojstvo koje je otkriveno nakon što su istražitelji, provodeći istragu o nestanku 46-godišnje Anice Buile, njeno tijelo pronašli u septičkoj jami kraj obiteljske kuće u kojoj je živjela u selu Petrovci kraj Vukovara. Osumnjičen je njezin 50-godišnji suprug Zoran Buila.

Policija je na jučerašnjoj konferenciji za medije objavila kako je došla do saznanja o ubojici. No, za to im je trebalo nekoliko mjeseci, a u međuvremenu se Anica Buila vodila kao nestala. Osim one policijske, trajala i ona obiteljska potraga za nestalom ženom. U jednoj Facebook grupi objavljena je krajem listopada njena fotografija, piše Index.

- Pozdrav, možeš li ovo objaviti, svaka informacija mi je bitna, majka mi je nestala - stajalo je u opisu fotografije objavljene u jednoj grupi koja se bavi događanjima u Osijeku. Tak je post komentirao i Zoran Buila koji je tražio da mu se jave oni koji znaju bilo što o nestanku njegove supruge. Objava je u međuvremenu uklonjena.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(53970, "");
Pregledaj komentare