Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dubrovački dnevnik Uhićen SDP-ov kandidat za gradonačelnika Dubrovnika

Uhićen SDP-ov kandidat za gradonačelnika Dubrovnika

'Iz policije su potvrdili kako se radi o 37-godišnjaku, ne otkrivajući njegov identitet'

Jadran Barač, 37-godišnji predsjednik dubrovačke organizacije SDP-a i kandidat za dubrovačkog gradonačelnika danas se sam predao Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj gdje će nakon ispitivanja biti predan pritvorskom nadzorniku, piše Dubrovački dnevnik.

Barač se sumnjiči za kazneno djelo prijetnje koju je uputio 34-godišnjem susjedu, a kako neslužbeno doznajemo radi se o dugogodišnjem konfliktu.

Iz policije su potvrdili kako se radi o 37-godišnjaku, ne otkrivajući njegov identitet. Iz Policijske uprave su istaknuli kako se radi o Kaznenom djelu iz članka 139., dakle prijetnji, stavka 2. koji se odnosi na prijetnju osobi ili njoj bliskoj osobi kako će joj se nanijeti zlo, usmrtiti je, ubiti, teško ozlijediti, oteti i slično.

Vaša reakcija na temu