Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Uhićen serijski provalnik, provaljivao u ugostiteljski i vjerski objekt te skladište

Uhićen serijski provalnik, provaljivao u ugostiteljski i vjerski objekt te skladište

Jednom je imao i 'partnera'

Pulska policija prilikom kriminalističkog istraživanja nad 41-godišnjakom utvrdila je sumnju da je u razdoblju od rujna 2018. do rujna 2024. počinio sedam kaznenih djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe, od čega je jednu tešku krađu počinio s 44-godišnjakom.

Muškarca se sumnjiči da je u navedenom periodu u pet navrata, od čega jednom s 44-godišnjakom,  provalio u ugostiteljski objekt na Puntiželi te otuđio novac, tehničku opremu, alkoholna pića i druge predmete. U ožujku 2022. iz istog objekta otuđio je i drvenu ogradu. Navedenim dijelima vlasniku je pričinio materijalnu štetu od više tisuća eura.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je u kolovozu 2023. osumnjičeni provalio u vjerski objekt na području Valbandonu iz kojeg je otuđio razne predmete za obavljanje misnog obreda. Također ga se sumnjiči da je početkom kolovoza ove godine na području Valbandonu provalio u skladište iz kojeg je otuđio razne namirnice, pića i uredski inventar, čime je oštetio pravnu osobu iz Zagreba za nekoliko tisuća eura.

Policijski službenici uhitili su 41-godišnjaka te je uz kaznenu prijavu 21. rujna u poslijepodnevnim satima priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Vaša reakcija na temu