Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UNLOCK RAB 2025: IT konferencija koju ne smijete propustiti!

UNLOCK RAB 2025: IT konferencija koju ne smijete propustiti!

Pripremite se za nezaboravno IT iskustvo na prekrasnom otoku Rabu! Unlock Rab 2025 nam se vraća po četvrti put, spajajući inovaciju, znanje i zabavu

Bilo da ste iskusni stručnjak ili nadolazeći profesionalac, od 27. do 29. svibnja 2025. morate rezervirati svoje mjesto na konferenciji Unlock Rab. Ovaj je događaj osmišljen da unaprijedi vaše vještine, proširi vašu mrežu kontakata i donese vam najnovije IT trendove.

Zašto prisustvovati?

Unlock Rab svake godine postaje sve veći i bolji, s rastućim brojem sudionika i više govornika koji donose svježe i uzbudljive perspektive iz svijeta digitalnog marketinga i IT-a. Očekujte zanimljive teme, rasprave o naprednoj tehnologiji i fokus na budućnost digitalnog svijeta.

Early Bird ponuda

Osigurajte svoje mjesto već sada uz Early Bird ponudu! Cijena ulaznica već od 80,00 € + PDV, a ponuda vrijedi do 1. studenog. Ne propustite priliku prisustvovati vodećoj IT konferenciji u Hrvatskoj po trenutno sniženoj cijeni!

Što možete očekivati

Svečanim otvaranjem prvog dana konferencije započnite događaj u stilu sa zabavnim spektaklom koji će postaviti savršenu atmosferu za tri dana upijanja znanja i umrežavanja.

Tijekom drugog i trećeg dana uronite u svijet digitalnih trendova putem cjelodnevnih predavanja, zanimljivih govornika, panel rasprava, intervjua i inovativnim tema. Na kraju dana moći ćete se opustiti uz zabavni program.

Sve će se ovo odvijati u predivnom okruženju - otok Rab u svibnju nudi obilje sunčanih dana, dovoljno zanimljivosti za posjetiti, te zadivljujuće plaže. Iskoristite priliku da između predavanja provedete vrijeme na suncu te se zaista regenerirate u ovom idiličnom okruženju. Ovo nije samo konferencija – to je savršeni spoj učenja i odmora!


Otkrijte svoj potencijal, upoznajte kolege i uživajte u ovom nevjerojatnom događaju na jednoj od najljepših lokacija u Hrvatskoj. Pridružite nam se na tri dana učenja, zabave i sunca – vidimo se na otoku Rabu!

Vaša reakcija na temu