Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović USKOK odbacio kaznenu prijavu protiv Tomaševića zbog nabave vrećica za miješani komunalni otpad

USKOK odbacio kaznenu prijavu protiv Tomaševića zbog nabave vrećica za miješani komunalni otpad

Osim zagrebačkog gradonačelnika, prijave su bile podnesene i protiv Luke Korlaeta i Davora Vića

Ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) odbacio je ovaj mjesec kaznene prijave Trpimira Majcana i Jadranke Krišković protiv Tomislava Tomaševića, Luke Korlaeta i Davora Vića zbog kaznenog djela zlouporabe položaja i ovlasti.

USKOK je kaznene prijave odbacio jer nema osnovane sumnje da su Tomislav Tomašević, Luka Korlaet i Davor Vić počinili prijavljeno kazneno djelo ili neko drugo kazneno djelo koje se progoni po službenoj dužnosti, javlja N1.

Prijave su podnesene u rujnu i listopadu prošle godine tvrdeći da su počinjene nezakonitosti u provođenju Odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja otpada na području Grada Zagreba.

USKOK je u rješenju o odbacivanju kaznenih prijava naveo da je javna nabava vrećica za miješani komunalni otpad od strane Zagrebačkog holdinga u skladu s odlukom Gradske skupstine Grada Zagreba.

Do restrukturiranja Zagrebačkog holdinga prošle godine, Trpimir Majcan radio je kao direktor kvalitete u podružnici Čistoća Zagrebačkog holdinga. Trenutno je predsjednik Vijeća gradske četvrti Donja Dubrava (HDZ-HSLS-HS), stoji u prioopćenju iz Grada Zagreba.

Vaša reakcija na temu