Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
USKORO SE OTVARAJU TRŽNICE: Prodavači će morati ispuniti posebne uvjete

USKORO SE OTVARAJU TRŽNICE: Prodavači će morati ispuniti posebne uvjete

Mislim da će to biti kroz nekoliko dana - rekao je Capak

Krunoslav Capak, ravnatelj HZJZ- a i član Nacionalnog stožera najavio je u razgovoru za RTL Danas skoro otvaranje tržnica i otkrio kako će se to izvesti.

- Ja kao epidemiolog sam bio zadužen da kažem koji su uvjeti koji se moraju zadovoljiti, to smo napravili prije nekoliko dana. Razgovarali smo i s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede oko toga, nije nama cilj zaustaviti prodaju, da netko propadne. Na poseban način će se morati postaviti klupe i kiosci te će biti organizirani drive-in OPG-ovi u kojima neće biti kontakta između prodavača i kupaca. Dobar primjer je zagrebačka Zelena tržnica na Žitnjaku koja je ogroman prostor na kojem se tako nešto može organizirati. Dali smo uvjete, sad su potrebne neke organizacijske prilagodbe. Mislim da će to biti kroz nekoliko dana -  rekao je Capak za RTL.

Vaša reakcija na temu