Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: HGK Večeras je 28. dodjela Zlatne kune

Večeras je 28. dodjela Zlatne kune

U šest kategorija

Večeras u 21 sat u HNK Zagreb upriličit će se 28. dodjela nagrade Zlatna kuna Hrvatske gospodarske komore. Prijenos možete gledati na 2. programu HTV-a.

Povodom dodjele prisutnima će se obratiti predsjednik Hrvatske gospodarske komore Luka Burilović i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković.

Za najbolje poslovne rezultate ostvarene u 2023. godini, Zlatna kuna dodijelit će se u šest kategorija: za mala, srednja i velika trgovačka društva, najuspješnijoj banci i društvu za osiguranje te za životno djelo.

Zlatna kuna dodjeljuje se od 1993. za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskome gospodarstvu u cjelini. Lista nominacija temelji se na izračunu utvrđenih pokazatelja, a primjereno se vrednuje i ukupni poslovni imidž trgovačkih društava te njihov utjecaj na razvoj djelatnosti kojoj pripadaju.

Uz rezultate poslovanja poduzeća, kao dodatni kriterij vrednuju se rezultati ESG ratinga i pripadajućeg upitnika, nacionalnog modela ocjenjivanja održivih praksi tvrtki koji je razvila Hrvatska gospodarska komora.

Vaša reakcija na temu