Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO: MOSTOV ZASTUPNIK MILETIĆ 'Država uvodi cenzuru metodama totalitarističkih sustava'

VIDEO: MOSTOV ZASTUPNIK MILETIĆ 'Država uvodi cenzuru metodama totalitarističkih sustava'

Tužit će ministricu kulture za klevetu

Vladajući uvode cenzuru digitalnih medija radi komentara njihovih čitatelja, a pri tom sami iznose neistine i teško kleveću svoje političke protivnike, tvrdi Mostov saborski zastupik Marin Miletić., koji se putem Youtubea obratio javnosti.

Evo njegove poruke:

'Tako je ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek oklevetala nas mostovce prozvavši nas za onaj užasni napad na policajce koji se dogodio na Markovom trgu. To je notorna kleveta i radi nje, mi saborski zastupnici Mosta zatražit ćemo sudsku zadovoljštinu.

Političko ektiketiranje neutemeljeno, cijele oporbe, uvođenje teške cenzure u hrvatsko društvo, odlike su totalitarističkih sustava, koje očigledno, barem u metodama, pribjegava premijer Plenković i protiv toga moramo se boriti.

Ta stvar nas mora zabrinuti, ako što nas zabrinjava i pandemija u pitanju pisho-fizičkog zdravlja građana i gospodarske situacije. Mi ćemo iz pandemije izaći kao pobjednici, siguran sam u to. Ali zakoni nam ostaju. Zato dragi prijatelji nemojmo dopustiti da nam vladajući oduzmu slobodu. Sloboda je vrijednost, dragocjena i svaki građanih RH mora biti slobodan reći što god želi. Ako on u toj svojoj slobodi povrijedi nekoga drugoga, ako ga ošteti, nanese mu bol, onda sudstvo to treba rješavati. Dakle, borit ćemo se svim legitimnim načinima za slobodu svakog građanina Republike Hrvatske'. 


Vaša reakcija na temu