Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Postavljen treći 'Obećanko' za izgradnju brze ceste Šibenik-Drniš-Knin

VIDEO: Postavljen treći 'Obećanko' za izgradnju brze ceste Šibenik-Drniš-Knin

'Danas je povijesni dan, ovaj čin je ogromna ušteda Vladi, ne moraju platiti 50-ak auta pod rotacijama, brojne zaštitare, janjce kojima bi častili predstavnike Vlade, ministarstava, državnih, gradskih i općinskih tvrtki'

 Nakon što je postavio kamen temeljce za brzu cestu Križice-Kukuzovac, te izgradnju čvora Zagvozd-Imotski, Miro Bulj danas se zaputio u Šibensko-kninsku županiju gdje je postavio kamen temeljac za izgradnju brze ceste Šibenik-Drniš-Knin s aerodromom Pokrovnik.

- Evo stojim na mjestu, gdje je davno obećana izgradnja aerodroma Pokrovnik, kao i izgradnja brze ceste Šibenik–Drniš–Knin. Ovo je povijesni dan za Šibensko-kninsku županiju, ovdje je župan Pauk prije 10 godina obećao aerodrom koji će biti veći od splitskog, ova je investicija znatno većeg iznosa u odnosu na Pelješki most. Sada ću postaviti obećanka, a poslije idem do Knina postaviti četvrtog obećanka, spoj Knina na autocestu - rekao je Miro Bulj.

Miru Bulju podršku je došao dati županijski vijećnik Šibensko-kninske županije Ivica Ledenko koji je naveo da je čak osnovna tvrtka Aerodrom Pokrovnik te da je ista ostavila ogromne dugove, te potom ugašena. Istaknuo je da je župan Pauk još 2010. godine uz brojne fotografije putem novinskih natpisa najavljivao realizaciju aerodroma, kao i realizaciju brze ceste.

- Dobio sam dojavu, da će ovaj aerodrom ipak biti veći od splitskog, čak možda veći od Charles de Gaulle u Parizu, ali da će se zvati po Pauku. Mi smo danas, ovim činom uštedjeli ogromna sredstva Vladi RH, ne moraju platiti 50-ak auta pod rotacijama, brojne zaštitare, janjce kojima bi častili predstavnike Vlade, ministarstava, državnih, gradskih i općinskih tvrtki - rekao je Miro Bulj.

Miro Bulj istaknuo je da će nastaviti postavljati kamen temeljce za sva neispunjena obećanja. Naglasio je da je sramota sve ovo što se godinama obećava, a ne ispunjava i da to samo pokazuje koliko HDZ nije briga za ljude Dalmatinske zagore, te je naveo da ljudi ne bi odlazili da se realiziralo ono na čemu su se dobivali glasovi. Rekao je da je sva navedena Vladina neispunjena obećanja dao putem amandmana, s nadom da će prihvatiti ono što su sami desetljećima najavljivali i obećavali, te je pozvao ljude da izađu na izbore u nedjelju, i da te izbore pretvore u referendum na kojem će jasno dati do znanja da im je 'dosta njonjizma i anemične politike'.

Vaša reakcija na temu