Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com VIDEO Hrvatsku pogodilo jako nevrijeme, najgore tek slijedi

VIDEO Hrvatsku pogodilo jako nevrijeme, najgore tek slijedi

I sutra će se zadržati nestabilno

U Zagrebu i okolici je počeo pljusak, a prati ga snažna grmljavina. Prema stranici koja prati atmosferske prilike, Blitzortung.org, prema Zagrebu stiže veće nevrijeme. I ostatak sjeverne Hrvatske zahvatilo je nevrijeme praćeno tučom i jakim naletima vjetra. Jaka tuča padala je u Varaždinu, a zabilježeno je više od 2000 munja.

Iako od jutra ima slabe kiše, glavnina oborine stiže nam poslijepodne. Diljem unutrašnjosti na snazi je Meteoalarm, sustav DHMZ-a koji nas informira o potencijalnim opasnostima, grmljavini, i pljuskovima, prognozirala je meteorologinja N1 Tea Blažević.

Pljuštati bi najviše moglo poslijepodne, u sjeverozapadnoj, središnjoj i sjevernoj unutrašnjosti. I sutra će se zadržati nestabilno, osobito na kontinentu, iako prolaznih pljuskova može biti i na širem riječkom području te u unutrašnjosti Dalmacije. Na moru će sutra biti vjetrovito, uz jaku buru, koja pod Velebitom može imati olujne udare. U drugom dijelu tjedna bit će nešto malo povoljnija situacija, i bit će uglavnom suho, iako i dalje nestabilno.

Vaša reakcija na temu