Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / YouTube VIDEO Oglasio se kontroverzni aktivist Marko Francišković, traži ga policija

VIDEO Oglasio se kontroverzni aktivist Marko Francišković, traži ga policija

'Možda su došli dati izvještaj o istrazi nad kriminalcem Božinovićem i ostalim lopovima'

Kontroverzni aktivist i jedan od glavnih vođa prosvjeda protic covid-mjera Marko Francišković oglasio se preko videa objavljenog na YouTubeu, pri čemu je rekao kako ga traži policija dok je u berbi maslina pored Zadra.

Kazao je kako ne zna zbog čega ga traže.

- Možda su došli iskazati lojalnost, dati izvještaj o istrazi nad kriminalcem Božinovićem i ostalim lopovima i veleizdajnicima. Nadamo se najboljem. Veselim se njihovom dolasku - poručio je. 

Francišković je, podsjetimo, proteklih tjedana bio glavni govornik na prosvjedima protiv mjera u Zadru, a uz Andriju Klarića i jedan od govornika na današnjem zagrebačkom prosvjedu.

U subotu, nakon što su prosvjednici s glavnog zagrebačkog trga krenuli svojim kućama, Francišković je okupio masu koju je vodio pred zgradu HRT-a te je zahtijevao da ga se pusti u glavni program kako bi se mogao obratiti 'hrvatskom narodu'. 


Vaša reakcija na temu