Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO Pogledajte poruku Ante Gotovine koja se dijeli

VIDEO Pogledajte poruku Ante Gotovine koja se dijeli

'Ono što je najvažnije za sve nas - imamo domovinu i ako je netko dao nešto za nju, to ste vi, branitelji!'

Po Facebooku se dijeli video u kojem general Ante Gotovina drži kratki govor jučer u Vukovaru ističući važnost Boga.

- Mi imamo domovinu. Država može biti I ovakva i onakva. Možemo biti sretni, zadovoljni, nezadovoljni s pravom. Možemo gledati kritički s pravom, ali ta naša kritika mora biti konstruktivna, nikada destruktivna. Kritika je uvijek dobrodošla za one koji znaju slušati. Ono što je najvažnije je da imamo domovinu - poručio je

- Temelj domovine je Domovinski rat. To zanijekati nitko ne može. Može se truditi koliko hoće, dolaziti od bilo kud i zvati se kako hoće, ne može nikada poništiti ono što je domovina. Zašto? Jer domovina je u našim srcima - nastavio je Gotovina, a onda je svoj govor završio riječima o Bogu. 

- Ono što ne smijemo zaboraviti da ništa toga ne bi bilo da nije gospodara povijesti. Jedini i pravi gospodar povijesti, od početka, danas i do kraja svijeta. Jedino s njim nikada ne smijemo biti neprijatelji. On se brine o nama i to najbolje osjećamo onda kada smo dolje. Neka nas On čuva i našu domovinu, vaše obitelji i uvijek naše zajedništvo - zaključio je.


Vaša reakcija na temu