Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot VIDEO Pogledajte predizborni skup Miroslava Škore u Lisinskom

VIDEO Pogledajte predizborni skup Miroslava Škore u Lisinskom

HDZ-ovcima je poručio da će biti njihov predsjednik

Miroslav Škoro održao je predizborni skup u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog koja je bila pretijesna za sve koji su htjeli biti u publici, pa su brojni pratili skup putem video zida u predvorju. U publici su bili: Zlatko Hasanbegović, Ruža Tomašić, Željko Glasnović, Božidar Alić... Škoro je skup počeo rečenicom 'Zagrebe, sad il nikada', a u govoru je rekao kako je Andrej Plenković izdao HDZ i Tuđmana. Uvjeren je da drugog kruga predsjedničkih izbora neće biti. 

- Nitko neće moći zaustaviti vraćanje Hrvatske narodu. Andrej Plenković je izdao HDZ i Franju Tuđmana. Kolinda Grabar-Kitarović je kandidatkinja Plenkovića. Obraćam se HDZ-ovim biračima, ja ću biti vaš predsjednik, baštinit ću Franju Tuđmana. Neću iznevjeriti ne samo HDZ-ovce nego i druge stranke koje su me podržale. Maknimo ove jer oni ne razumiju ništa. Želim biti predsjednik ujedinitelj našeg napaćenog naroda. Pomest ćemo ih 22. prosinca jer su izdali narod, jer su bahati i neodgovorni. Politika je preozbiljan posao da bi se njome bavili ovi hrvatski političari. Dosta, 22. prosinca ćemo se obračunati dvostranačjem - rekao je Škoro.


Vaša reakcija na temu