Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: screenshot / Facebook VIDEO Raspudić u Saboru: 'Sram vas može biti što muškarcima negirate mogućnost da budu trudni i da rađaju'

VIDEO Raspudić u Saboru: 'Sram vas može biti što muškarcima negirate mogućnost da budu trudni i da rađaju'

Benčić i Kekin prozvao je zbog 'patrijarhalnih i srednjovjekovnih stavova'

Saborski zastupnik Mosta Nino Raspudić objavio je snimku na kojoj se u Saboru sarkastično obraća zastupnicama Sandri Benčić i Ivani Kekin, optužujući ih da promiču patrijarhalne i srednjovjekovne vrijednosti.

'Ja ne mogu vjerovati da 2022. godine, u 21. stoljeću, vi izgovarate takve patrijarhalne i srednjovjekovne izjave u parlamentu da samo žene mogu biti trudne i rađati, čime negirate muškarcima da su trudni i da rađaju, čime pokazujete da nimalo niste rodno fluidni. I da idete kontra zelenih i lijevih politika u Europi koje priznaju više od 60 rodova, a time i muškarcima mogućnost da rađaju i da budu trudni', naveo je Raspudić.

Citirao je potom i Peđu Grbina, poručivši im da ih može biti sram.

'Sram vas može biti što muškarcima negirate mogućnost da budu trudni i da rađaju, kao i vaše kolege', naglasio je još jednom. 


Vaša reakcija na temu