Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Zagreb ponovno 'pliva'

VIDEO Zagreb ponovno 'pliva'

Glavni grad zahvatilo olujno grmljavinsko nevrijeme s tučom

Večera iza 21 sat Zagreb je zahvatilo olujno grmljavinsko nevrijeme mjestimice s tučom, javlja Index.

Počela je padati obilna kiša popraćena jakim vjetrom te je za očekivati da će napraviti nove probleme. Slabe točke uvijek su podvožnjaci, u kojima se nakuplja voda.

U Zagrebu opet potop!

Objavljuje Zagreb.infoPetak, 14. kolovoza 2020.

Podsjetimo, prije dva tjedna u Zagrebu je padala jaka kiša koja je prouzročila velike probleme. Na teren su morale izaći sve raspoložive vatrogasne snage zbog poplavljenih ulica i zgrada, a velikih problema bilo je i u prometu.

Najavljene su promjena vremena i pad temperatura. Sutra će biti oblačno i kišovito, a vrućine se vraćaju već u nedjelju i ponedjeljak. I na većini Jadrana u subotu može biti pljuskova s grmljavinom, ponegdje i neverinima, a u nedjelju još uglavnom na sjevernom dijelu. 

Vaša reakcija na temu