Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay VOLI MAZATI Djevojka ukrala više od 100 pašteta u vrijednosti od 1270 kuna

VOLI MAZATI Djevojka ukrala više od 100 pašteta u vrijednosti od 1270 kuna

Prijeti joj i 6 mjeseci zatvora

Djevojka (22) je u zagrebačkoj Dubravi tijekom kolovoza ukrala više desetaka pašteta Argete u jednom dućanu, zbog čega tužitelji sada za nju traže šest mjeseci zatvora, piše Danica.hr.

Prema optužnici djevojku se tereti da je 'u nakani neovlaštenog stjecanja tuđih stvari, uzela i za sebe zadržala više komada pašteta Argeta raznih okusa ukupne vrijednosti 1263,78 kuna'.

Djevojka je uspjela pobjeći iz dućana, no ipak su kasnije otkrili tko je i uhitili na temelju snimki nadzornih kamera iz dućana i s parkirališta.

Priznala je krađu i opisala kako je ušla u trgovinu, paštete stavila u svoju vreću te izašla na ulazna vrata i čekala da netko uđe, pa da se vrata otvore. Tog dana ukrala ih je čak 132 komada i to različitih okusa i pakiranja.

'31 kokošja pašteta, 15 pikant pašteta, 24 kokošje junior paštete, 10 slavonskih pašteta, 7 kokošjih limitiranih pašteta, 15 pašteta pakiranih 3/1, 14 pikant pilećih pašteta i 16 čajnih pašteta', nabrojeno je u optužnici.

U tužiteljstvu su naveli i da je lošeg imovinskog stanja.

Vaša reakcija na temu