Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Vrijeđao strica i nožem mahao prema njemu, rođak ga sjekirom udario u prsa

Vrijeđao strica i nožem mahao prema njemu, rođak ga sjekirom udario u prsa

Mladić je u bolnici s ozljedama opasnim po život

Mladić u dobi od 20 godina se jučer oko 17 sati u Paragu nasilnički ponašao prema 44-godišnjem stricu. Vrijeđao ga je pogrdnim riječima i mahao prema njemu kuhinjskim nožem. 

U sukob se zatim umiješao 22-godišnjak, sin napadnutog 44-godišnjaka, koji je sjekirom udario 20-godišnjaka u predjelu prsnog koša.

Mladić je hitno prevezen u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da je u događaju zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život te je zadržan na daljnjem liječenju. 

Policija je uhitila 22-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju te je priveden u Policijsku postaju Čakovec na kriminalističko istraživanje.

'Nakon završetka kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je 22-godišnjak s područja općine Nedelišće, doista počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju. Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te će se predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske', izvijestili su iz policije.

Vaša reakcija na temu