Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: MUP Započinje kampanja 'Postani policajac/policajka'

Započinje kampanja 'Postani policajac/policajka'

Donosimo detalje

Ministarstvo unutarnjih poslova i Policijska akademija 'Prvi hrvatski redarstvenik' provode kampanju 'Postani policajac/policajka' s ciljem informiranja o programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka te programu srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja upisom učenika u treći razred srednje škole.

U oba programa polaznicima/cama, odnosno učenicima/cama osigurani su: 

- udžbenici, nastavni materijal, pribor, školska torba, sportska oprema,

- dodatno osiguranje,

- mjesečna stipendija,

- smještaj i prehrana,

- sudjelovanje u radu policijskog zbora i tamburaškog orkestra,

- omogućavanje nastavka trenažnog procesa športašima,

- sva potrebna policijska oprema i odora

'I kao najbitnije, budućnost vam nije neizvjesna, jer vas čeka osiguran posao u Ministarstvu unutarnjih poslova', kažu iz policije.

Objave vezane uz kampanju pratite na internetskim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske akademije 'Prvi hrvatski redarstvenik', ali i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

TikTok

Više informacija nalazi se na poveznici.

'Ne oklijevajte, donesite odluku na vrijeme i pridružite nam se te postanite dio našeg tima. Čekamo vas!', poručuju za kraj.

Vaša reakcija na temu