Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook / Željko Milašinović ZATO ŠTO JE GAY? Napadnut mladi pjevač Željko Milašinović, ukradena mu torbica s novcem i dokumentima

ZATO ŠTO JE GAY? Napadnut mladi pjevač Željko Milašinović, ukradena mu torbica s novcem i dokumentima

Policija traga za trojicom počinitelja

Trojica mladića napala su mladog zagrebačkog pjevača Željka Milašinovića u petak oko 20.30 u Ulici Antuna Šoljana u Zagrebu. On smatra da je razlog tome činjenica da je deklarirani homoseksualac.

U napadu mu je ukradena torbica i novčanik, u kojem su bili dokumenti i nekoliko tisuća kuna. Slučaj je prijavio policiji, a o svemu se oglasio i na Facebooku. 

'Napasti nekoga zato jer je drugačiji, zato jer se ne uklapa u masu, jer je rođen da se ističe krajnje je bolesno. Sav taj bolesni balkanski mentalitet dolazi od kućnog odgoja. Učite svoju djecu moralnim načelima, učite ih da prihvaćaju različitosti i da to biti poseban je nešto predivno', napisao je Milašinović.


U drugoj objavi naveo je kako je napadnut jer je homoseksualac i da mu nije važno što će ljudi reći.

'Netko sam tko će i dalje ostati isti jer ne znam mrziti. S moje strane ljubav i pozitivna energija s jednim iskustvom više', istaknula je. 

Policija je potvrdila da je u petak u 22.35 zaprimila dojavu o napadu.

'Nekoliko zasad nepoznatih počinitelja prišli su 24-godišnjaku nakon čega mu je jedan od njih iz ruke istrgnuo torbicu s dokumentima i novcem. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna', priopćili su iz zagrebačke policije, prenosi 24sata.

Vaša reakcija na temu