Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
CB Twister pobjednik 26. Memorijalnog turnira Ivica Džolić Đola u Kaštel Novom

CB Twister pobjednik 26. Memorijalnog turnira Ivica Džolić Đola u Kaštel Novom

Bivši predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš zbog ozljede nije mogao igrati

CB Twister pobjednik je 26. Memorijalnog turnira Ivica Džolić Đola u Kaštel Novom, a u finalu su pobijedili 'Momke s termina' 3:1.

Nisu 'Momcima s termina' pomogli ni savjeti bivšeg predsjednika Hajduka Hrvoja Maleša koji zbog ozljede ramena nije mogao igrati, pa je s klupe vodio svoju ekipu.

Sva četiri pogotka u finalu zabili su igrači Twistera, s tim da je Pavičić zabio autogol. Junak Twistera bio je Toni Legčević koji je u finalnom susretu zabio dva pogotka, a jednog je dodao Burilović. Legčević je s 13 golova najbolji strijelac, a ujedno i najbolji igrač turnira.

CB Twister: Krešo Vranješ, Anton Grgantov, Toni Legčević, Robert Pavičić, Toni Kovačević, Mladen Burilović, Joško Jelavić.


Vaša reakcija na temu