Danas je na rasporedu finale Makarane!

Danas je na rasporedu finale Makarane!

Za trofej se bore Vila Bili i Hercegovina & Hotel Park

Vila Bili drugu je godinu zaredom u velikom finalu Makarane! Ovog puta protivnik je ekipa Hercegovina & Hotel Park, a finale počinje u 18.30 sati u gradskoj sportskoj dvorani.

Današnji dan otvaramo s polufinalnim utakmicama U-10 momčadi. NK Jadran i HRNK Zmaj igraju u 15.30 sati, HNK Hajduk -  NK Croatia Zmijavci u 16, a pola sata kasnije je finale Mini Makarane.

U 17.15 će se odigrati utakmica za 3. mjesto između CB Faraon i SS Bagušić & Good life, a u 18.30 sati je veliko finale Makarane.

Ekipa iz Širokog cijeli turnir igra dosta dobar nogomet. Tehnički potkovani igrači u sastavu Hercegovine & Hotel Park svojim sitnim i brzim pasovima izluđuju protivničke igrače, posjed lopte je debelo na njihovoj strani u svakoj utakmici. Ante Ćorluka (Split Tommy) i Blago Gašpar (Squer) su dva dobro poznata imena hrvatskog futsala, još kad na vratima imate Andrijana Dujmovića (Zrinjski) onda pričamo o vrhunskoj futsal momčadi.

Vila Bili, pak, nema 'zvjezdanu' momčad kao prošle godine, krpaju se iz susreta u susret, ali na otvaranju turnira su ostvarili dvije lagane i visoke pobjede, potom bio derbi sa Crnicom gdje ih je Ivan Gotovac kroz šesterce odveo u polufinale. Tamo mlada ekipa CB Faraon ipak nema rješenja za iskusne i prave futsal majstore kao što su Josip Bošković i Josip Božinović. Mogu li do drugog uzastopnog naslova u Makarskoj, ostaje nam za vidjeti.

- Danas dijelimo preko 30 nagrada našim gledateljima, odradit ćemo 4-5 izvlačenja sretnih dobitnika! U igri je Plazma Smart TV, te niz drugih zanimljivih nagrada. Dođite u gradsku sportsku dvoranu, podržite svoje favorite te čuvajte svoje ulaznice! - poručili su organizatori.

Cijena dnevne karte je 20 kuna.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(56378, "");
Pregledaj komentare