Foto: Torcida kup FAIR PLAY POTEZ NA TORCIDA KUPU: Ekipa odbila prolazak za 'zelenim stolom'

FAIR PLAY POTEZ NA TORCIDA KUPU: Ekipa odbila prolazak za 'zelenim stolom'

'Ne smatramo da smo u međusobnom dvoboju bilo čim oštećeni već smatramo da je taj dan naš protivnik bio bolji'

Fair play potez na Torcida kupu, potez za pamćenje! Odmah nakon utakmice 3. kola u konkurenciji mladih 23. srpnja između ekipa Caffe bar Trapula Solin i Hercegovac Visoko potkrovlje, pokrenut je disciplinski postupak protiv ekipe Caffe bar Trapula Solin. Prijavljena ekipa je pobijedila rezultatom 3-2, ali je za nju nastupio igrač Stipe Radman Livaja koji temeljem Propozicija nema pravo nastupa za istu s obzirom na to da je ista već bila prijavila 12 igrača u Prijavnu listu.

S obzirom na sva događanja na utakmici i iako je Organizator prilikom donošenja odluke zaključio da ekipa Caffe bar Trapula Solin nastupom navedenog igrača nije svjesno dovela u zabludu Organizatora kao ni protivničku ekipu, već se je o Propozicije ogriješila neznanjem, a ne namjerom, to istu ne oslobađa odgovornosti te se je odlukom Predsjedništva KNH Torcida Split, a nakon sagledanih činjenica, dana 24. srpnja donijela odluka o registraciji utakmice 5-0 (bez borbe) u korist ekipe Hercegovac Visoko potkrovlje, o čemu su obaviještene obje ekipe.

Nakon što je 25. srpnja o odluci obaviještena ekipa Hercegovac Visoko potkrovlje, voditelj iste je promptno reagirao SMS-om, a čiji sadržaj prenosimo u cijelosti:

- Poštovani, temeljem Vaše obavijesti o mogućnosti nastavka turnira umjesto ekipe 'Trapula' zbog omaške u nastupu g. Radman Livaje na međusobnoj utakmici unatoč zabrani nastupa naš stav je sljedeći:
MNK Hercegovac Visoko Potkrovlje se odriče mogućnosti daljeg sudjelovanja u turniru umjesto ekipe Trapula, jer to ne bi bilo ni fer ni sportski. Ne smatramo da smo u međusobnom dvoboju bilo čim oštećeni već smatramo da je taj dan naš protivnik bio bolji. Jedino ispravno smatramo daljnji nastavak Trapule u turniru i želimo im puno uspjeha - piše u SMS poruci koju potpisuje voditelj MNK Hercegovac Nikola Suton.

Konačno, s obzirom na izjavu protivničke ekipe koja decidirano ne prihvaća registraciju utakmice u svoju korist za 'zelenim stolom' te predlažu Organizatoru da je jedino ispravno rješenje omogućavanje daljnjeg nastupa ekipe Caffe bar Trapula Solin na kupu, Organizator ukida prvotnu odluku o registraciji utakmice rezultatom 5-0 u korist ekipe Hercegovac Visoko potkrovlje, te je definitivno registrira rezultatom 3-2 u korist ekipe Caffe bar Trapula Solin. Uz navedeno, Organizator donosi odluku o zabrani daljnjeg nastupa Stipi Radmanu Livaji na 25. Torcida kupu za bilo koju ekipu u konkurenciji mladih, stoji u priopćenju organizatora Torcida kupa.

RASPORED ČETVRTAK 25. SRPNJA:

19 sati - Biberon Torcida Kruševo vs. Poliklinika Matulić (veterani 2.kolo)
20.20 sati -Usluge čišćenja Alka vs. Subota balun (mladi 3.kolo)
21.20 sati -  Caffe bar Sea wolf vs. Podstrana (veterani 2.kolo)
22.10 sati - L.C. Monty Python Tolo trade vs. Kontra (veterani 2.kolo)
23 sata - Staari Vucibalun vs. MNK Vagabundo

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(48892, "");
Pregledaj komentare