Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka FOTOGALERIJA: Obranili naslov i osvojili nagradu od 50.000 kuna!

FOTOGALERIJA: Obranili naslov i osvojili nagradu od 50.000 kuna!

Završen je turnir u Solinu

Završen je malonogometni turnir Solin 2019., a osvajač je momčad Gradnja Elez Sušara Perajica, koja je tako obranila naslov od prošle godine. Ček od 50 000 kuna, sponzora Prve sportske kladionice, uručile su dvije lijepe solinske mažoretkinje.

Gradnja Elez Sušara Perajica je u finalu bila bolja od Staklo Maasa. Iako je rezultat dvije minute prije kraja glasio 3:0 za Gradnju, nisu se protivnici predavali, postigli su dva gola u jednoj minuti i utakmicu doveli u dramatičnu završnicu, ali nisu uspjeli postići pogodak za izvođenje šesteraca. Na kraju je uslijedilo veliko i zasluženo slavlje osvajača turnira Gradnje Elez Sušare Perajica.

Za treće mjesto Varoš CB Tweety je visoko porazio MNK Vranu rezultatom 8:3.

Kod veterana prvo mjesto pripalo je ekipi Sveti Josip Dugi Rat koji su u finalu bili bolji od Sintakse rezultatom 4:3. Za osvajače turnira nastupio je i bivši igrač Zenita i reprezentativac Hrvatske Ivica Križanac.

Finale Veterani

Sveti Josip Dugi Rat – Sintaksa  4:3 (Križanac 2, Tomić, Vuković – Smoljo, Pavić, Parina)

Za pobjednike su nastupili: Duje Vuković, Nikola Tomić, Dragan Pivac, Josip Vuković, Ivan Lejo, Boris Ercegovac, Antonio Borić, Marko Galiot, Ante Vitaić, Ivica Križanac.

1. mjesto - Sveti Josip Dugi Rat
2. mjesto - Sintaksa
3. mjesto - Žuta podmornica
4. mjesto - Staari Vucibalun

Najbolji igrač - Josip Vuković (Sveti Josip Dugi Rat)
Najbolji strijelac - Goran Smoljo (Sintaksa)
Najbolji vratar - Duje Vuković Sveti Josip Dugi Rat)

Mladi:
Za 3.mjesto: MNK Vrana – Varoš CB Tweety  3:8 (Šarić 2, Katuša - Luetić 3, Silić, Barać, Kelez, Runjić, Repić)

Finale: 
Gradnja Elez Sušara Perajica – Staklo Maas 3:2 (Boban, Kirevski, Roguljić - Sirić, Perišić)
Gradnja Elez  Sušara Perajica je nastupila u sastavu: Krešimir Boban, Željko Franić, Ivan Krešimir Caktaš, Ivan Bezmalinović, Slobodan Gudaelj Velaga, Luka Grubišić, Marin Roguljić, Jadran Kirevski, Zvonimir Teklić, Marko Županović, Antonio Mrković, Josip Cikojević..Voditelj: Marin Babić.

1. mjesto - Gradnja Elez Sušara Perajica
2. mjesto - Staklo Maas
3. mjesto Varoš CB Tweety
4. mjesto MNK Vrana

Najbolji igrač - Ivan Bezmalinović (Gradnja Elez Sušara Perajica)
Najbolji strijelac - Krešimir Luetić, 13 pogodaka  (Varoš CB Tweety)
Najbolji vratar - Marko Županović (Gradnja Elez Sušara Perajica)

Turnir je uspješno i na najvećoj razini organizatora završio bez problema, a za to su zaslužni redom: Lovre Čavka, Pino Ivić, David Zeko, Miroslav Dugeč, Neno Galić, Milan Marjanica, Denis Munivrana, Mario Pavela i suci koji su iznijeli ovaj turnir, Ivan Bašić i njegovi momci iz Boksačkoga kluba Salona, zaštitarska tvrtka 4M Markioli, djelatnici gradske dvorane Bilankuša. Organizator turnira zahvaljuje se direktoru PSK Ivanu Sušcu na nesebičnom zalaganju za turnir i osiguravanje velike novčane nagrade. Zahvale idu svim sponzorima koji su na bilo koji način pomogli da se turnir održi. Nagrade najboljima dijelili su: Dalibor Ninčević (gradonačelnik), Ivica Rakušić (dogradonačelnik), David Zeko (predsjednik udruge), Pino Ivić (tajnik udruge), Blaž Duplančić (urednik sporta Dalmatinskog portala), Lovre Čavka (glavni voditelj turnira), Ivan Sušac (Prva sportska kladionica), Josip Ćurak (Gradska kavana Zvonimir), Alen Milanović (Pizzeria River), Milan Marjanica (član io SZŠ).

Vaša reakcija na temu