Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić FUTSAL: Poraz FC Splita u Dubrovniku, drama u Vrgorcu

FUTSAL: Poraz FC Splita u Dubrovniku, drama u Vrgorcu

Novo Vrijeme ima pet bodova prednosti na vrhu

U posljednja dva susreta petog kola malonogometnog prvenstva Hrvatske bilo je vrlo zanimljivo. Square je u Dubrovniku svladao Split 6:3 (2:1). Junak Dubrovčana bio je Brazilac Pele koji je zabio četiri pogotka.

Square je u prvih šest minuta zabio dva pogotka. Prvo se u strijelce upisao Gašpar u četvrtoj minuti, a dvije minute kasnije Pele. Split se u susret vratio golom Perića u 14. minuti, a na 2:2 izjednačio je Jezin u 27. Ipak, tada je stvar u svoje noge uzeo Pele. Prvo je u 35. zabio za 3:2, a onda je dvije minute kasnije donio Squareu dva gola prednosti. Momčad Tea Strunje vratila se golom Perića dvije i pol minute prije kraja na 4:3, no vrlo brzo Pele i Hrkać su riješili sve dileme. 

Prava drama viđena je u Vrgorcu gdje je gostovao Futsal Dinamo. Završilo je 5:5 (3:3), a gosti iz Zagreba u desetoj su minuti imali prednost 3:0. Ipak, do poluvremena Vrgorac je preko Luke Sutona i s dva kola kapetana Martinca stigao do izjednačenja. Martinac je u 27. zabio za prednost Vrgorčana, a pet minuta prije kraja Čekol je zabio za 4:4. U 36. je Gašpar donio novu prednost momčadi Nikole Tomičića, da bi potom u 39. Herceg zabio za bod gostiju iz Zagreba.

Na ljestvici vodi Novo Vrijeme s 15 bodova, drugi je Square s deset, Olmissum, Universitas i Crnica imaju po devet. Vrgorac je osmi s četiri boda, deveta je Uspinjača s dva, dok je na začelju Split s jednim bodom. 

Ostali susreti petog kola:
Universitas - Alumnus 4:0
Uspinjača - Novo Vrijeme 1:4
Crnica - Olmissum 4:3 

Vaša reakcija na temu