Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HUMANITARNA AKCIJA: Sinjski Maligani uručili donaciju djevojčici koja ima problem sa sluhom

HUMANITARNA AKCIJA: Sinjski Maligani uručili donaciju djevojčici koja ima problem sa sluhom

Nadaju se da će u Sinju u budućnosti biti još više ovakvih akcija

Na finalnoj večeri tradicionalnog turnira na male branke upriličena je humanitarna akcija za pomoć Anamariji Držak koja ima teški problem sa sluhom. Prikupljeno je ukupno 7500 kn, koliko je bilo i potrebno, a u rukama djevojčice je završila i bicikla iz nagradne igre koju je osvojio Robert Vinko Pavičić. Nagradu za osvojeno treće mjesto u iznosu od 3000 kn predstavnik i vlasnik CB Back in black Slobodan Borković također je donirao za djevojčicu Anamariju.

Obitelj Anamarije Držak se zahvalila Klubu navijača Sinjski Maligani, Udruzi tjelesnih invalida grada Sinja, te svima ostalima koji su sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji.

Djevojčica je zajedno sa svojim ocem i predstavnikom Udruge tjelesnih invalida posjetila navijačke prostorije, gdje im je uručena novčana donacija od 7500 kn i bicikla iz nagradne igre. 

Sinjski Maligani još jednom zahvaljuju svima koji su u akciji na bilo koji način sudjelovali i nadaju se kako će u budućnosti biti još više ovakvih akcija. Za ponos grada Sinja!

Vaša reakcija na temu