Koktel bar Faraon osvojio tradicionalni turnir na male branke

Koktel bar Faraon osvojio tradicionalni turnir na male branke

Nagrade Dite Maligana su osvojili Petar Bašić-Šiško i Hrvoje Vučić

Odigrana je finalna večer 11. tradicionalnog turnira na male branke. Pobjednik turnira je ekipa Koktel bar Faraon.

Program finalne večeri je započeo utakmicom za treće mjesto u kojoj je CB Back in black pobijedio ekipu Zabranjeni. Konačni rezultat je bio 2:0, a strijelci za osvajača trećeg mjesta su bili Ante Jurko i Jerko Zorica. Gospodin Slobodan Borković, predstavnik i vlasnik CB Back in black, je novčanu nagradu za osvojeno treće mjesto donirao u humanitarne svrhe za djevojčicu za koju se skupljao humanitarni prihod. Iznos koji je njegova ekipa osvojila je bio 3000 kn, a također su osvojili pehar za treće mjesto i brončane medalje za svakog igrača. Ekipa Zabranjeni je za četvrto mjesto osvojila novčanu nagradu u iznosu od 1000 kn.


Nakon utakmice za treće mjesto uslijedila je revijalna utakmica, u kojoj su Stari Maligani pobijedili Mlade Maligane rezultatom 3:2. Mladići su pokazali veliki talent, ali nisu imali šanse protiv stare garde.

Nakon revijalne utakmice krenula je nagradna igra u kojoj je pobjedu odnio Robert Vinko Pavičić koji je za prvo mjesto osvojio biciklu marke Trek koju smo preuzeli u objektu Matić Prom. Biciklu je donirao za djevojčicu za koju se skupljao humanitarni prihod. Drugoplasirani u nagradnoj igri bio je Marko Librenjak koji je za drugo mjesto osvojio sunčane naoćale koje smo preuzeli u Zlatarni i Optici Vitić. Trećeplasirani u nagradnoj igri bio je Tomislav Šepček koji je za treće mjesto osvojio večeru za 4 osobe u restoranu i pizzeriji Tendi.

Po završetku nagradne igre finalnu večer su svojim nastupom uljepšale Sinjske mažoretkinje. Nakon ljepših polovica na teren su istrčale dvije najbolje ekipe turnira.

U vrlo neizvjesnoj i napetoj utakmici Koktel bar Faraon je uspio savladati branitelje naslova koji su ove godine igrali pod imenom CB Time out Aparati za zabavu Nike i Faraon je tako zasjeo na tron malih branki u Cetinskoj krajini. Kaštelanski derbi je konačnim rezultatom od 2:0 otišao na stranu Faraona, a strijelci su bili Ante Škopljanac i Joško Sunara. Vrlo zanimljiva utakmica koja je u svakom pogledu opravdala epitet finala turnira. Koktel bar Faraon je za prvo mjesto osvojio 12000kn te pehar za prvo mjesto i zlatnu medalju za svakog igrača, dok su CB Time out Aparati za zabavu Nike osvojili 6000kn te pehar za drugo mjesto i srebrne medalje za svakog igrača. Koktel bar Faraon je nastupio u sastavu: Stipe Dolić, Ante Škopljanac, Mladen Rožić, Joško Sunara, Jure Bašić, Ivan Šimunović te Ivan Rajić. CB Time out Aparati za zabavu Nike su nastupili u sastavu: Toni Kovačević, Toni Legčević, Robert Vinko Pavičić, Krešo Vranješ, Mladen Burilović te Joško Jelavić. Voditelj ekipe je bio Joško Marin.

U poluvremenu finalne utakmice uslijedila je dodjela tradicionalne nagrade Dite Maligana za sezonu 2018/19 koju je iz redova NK Junak osvojio Petar Bašić - Šiško, a iz redova KK Alkar Hrvoje Vučić.

Tijekom cijele večeri u tijeku je bila humanitarna akcija za djevojčicu Anamariju Držak koja ima teški problem sa sluhom. U akciji se prikupilo 7500kn koliko je i dovoljno za slušni aparat jer drugu polovicu aparata u vrijednosti 15000kn plaća osiguranje. 

Najbolji strijelac turnira je treću godinu zaredom bio Toni Legčević iz CB Time out Aparati za zabavu Nike. Ukupno je postigao 6 pogodaka. Najbolji igrač turnira bio je Mladen Rožić iz pobjedničke ekipe Koktel bar Faraon. Obojica su za svoj uspjeh osvojili po 500 kn i prigodni pehar.
- Čestitamo svim ekipama i pojedincima šta su osvojili nagrade i ovim putem čestitamo i zahvaljujemo svim ekipama kojih je ukupno nastupilo 63. Bilo nam je zadovoljstvo ovih mjesec i pol dana prave igre i druženja te se radujemo povratku ovogodišnjih ekipa i dolasku još više novih poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(49754, "");
Pregledaj komentare