Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kreće Dalmatinska Trail liga: Prvo kolo održava se u Dugopolju

Kreće Dalmatinska Trail liga: Prvo kolo održava se u Dugopolju

Proteklih godina prvo kolo se održavalo na području Park šume Marjan

Ove subote, 8. veljače, održat će se 1. kolo Dalmatinske Trail Lige – Marjan Trail (Dugopolje Edition). Naime, iako se proteklih godina ova utrka održavala na području Park šume Marjan u Splitu, nažalost ove se godine, zbog sigurnosnih razloga, ta utrka tamo ne može održati. Stoga će ta utrka biti 'u gostima' u Dugopolju gdje će natjecatelji prolaziti istočnim i zapadnim djelom Mosora, ulaziti u Kraljevu Peć, trčati preko Dugopoljskog polja i sve do cilja u Kotlenicama ispred ulaza u špilju Vranjača. Utrka će imati dvije dužinske kategorije (9,5 km i 24 km), a novost je da će se održati i utrka sa psima, tj. Canicross utrka u dužini od 9 km koja će ujedno biti i prva Canicross utrka u Dalmaciji.

Startnina za utrku je 100 kuna, a prijaviti se mogu svi na ovom linku, kao i na sam dan utrke. Pošto utrka nije kružna, organizator Trail i treking klub Strka iz Mravinaca će omogućiti prijevoz trkača na start, kao i prijevoz stvari sa starta na cilj. Više informacija možete saznati na službenim Facebook strancima TTK Strke ili na službenim Facebook stranicama Dalmatinske Trail Lige .

Vaša reakcija na temu