Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Kreće nova škola jedrenja u Labudu

Kreće nova škola jedrenja u Labudu

'Početni tečaj će u punoj snazi saživjeti početkom ljeta i odvijat će se tijekom školskih praznika'

J.K. Labud je prošle godine pokrenuo projekt revitalizacije svoje škole jedrenja. Osmišljene su promotivne aktivnosti koje su se kontinuirano odvijale, a bit će nastavljene i u 2020-toj do završetka školske godine.

- Ovaj početni tečaj će u punoj snazi saživjeti početkom ljeta i odvijat će se tijekom ljetnih školskih praznika - kažu iz Labuda.


Svi zainteresirani (djeca i roditelji) mogu poslati i poziv za priključenje zatvorenoj Facebook grupi Škola jedrenja JK Labud Split.

Na ovom mjestu će se objavljivati sve ključne informacije oko svih aktivnosti vezanih uz ovaj projekt.

Ovogodišnje izdanje škole jedrenja nudi i neke novosti. Istražuju mogućnosti i interes za organiziranjem dijela škole jedrenja koja bi imala cjelodnevni karakter, kao i napredne škole jedrenja, za one mlade polaznike kojima klasa ‘optimist’ više nije izazov, te se žele okušati i u nekim drugim klasama jedrenja. Sve detalje ovih novih inicijativa možete saznati ako ih kontaktirate, a to možete učiniti i na broj mobitela trenera Gorana Orlova 0915722728.

Vaša reakcija na temu