Legenda hrvatskog boksa boravila dva dana u Klisu

Legenda hrvatskog boksa boravila dva dana u Klisu

Mavrović je održao predavanje i trenirao s djecom, a posjetio je i Tvrđavu Klis

Poznati boksački šampion Željko Mavrović i bivši boksač Mario Preskar su kao izaslanici Hrvatskog boksačkog saveza boravili dva dana u Klisu.

Posjet je započeo susretom s članovima Boksačkog kluba Klis ispred kojega ih je primio predsjednik kluba Josip Didović, koji je ujedno predsjednik i općinskog vijeća Općine Klis. Odmah po dolasku poznati boksač je održao predavanje mladim boksačima s kojima je odradio i trening u društvu domaćeg trenera Ivana Babića.
Drugog dana boravka Mavrović je posjetio posljednje počivalište nedavno preminulog boksačkog šampiona i trenera Branka Smodlake te položio vijenac.

Sportsku delegaciju na čelu sa Željkom Mavrovićem i predsjednikom Boksačkog kluba Klis Josipom Didovićem primio je županijski pročelnik za prosvjetu i sport gospodin Tomislav Đonlić kao i načelnik Općine Klis, Jakov Vetma.

Najzanimljiviji dio posjete se dogodio u osnovnoj školi Petra Kružića u Klisu. Pred stotinjak osnovaca Mavrović je održao vrlo zanimljivo predavanje a oduševljeni učenici su mu postavili mnoštvo zanimljivih pitanja kako sportskih tako i onih životnih. Posjet školskoj djeci se pokazao kao pun pogodak suradnje Hrvatskog boksačkog saveza i lokalnog boksačkog kluba.

Na kraju je s oduševljenjem posjetio i poznatu klišku tvrtku 'Stellacroatica' te otputovao s obećanjem u što skoriji ponovni susret.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14