LIGA VETERANA: Monthy Python pokrenuo tsunami u kojemu su stradali Bayern, Barcelona, Hajduk...

LIGA VETERANA: Monthy Python pokrenuo tsunami u kojemu su stradali Bayern, Barcelona, Hajduk...

Pomor favorita nastavljen je u utakmici Vagabunda i Šimić Doma

U matineji koju niti rodbina igrača ne stigne pogledati, priču su ispričali sami akteri. Monthy Python je odigrao čvrsto na svaki balun igrači su grizli ka’ u najboljoj eri iz lige mladih bacali se na glavu ne bi li pokazali i dokazali da nisu za staro željezo. Ovaj put buletu je platila, inače u rapidnom padu, nekada moćna Podstrana koja je istrčala na parket Gripa bez Tome Buljana i s velikim kašnjenjem Antonija Lisice. Prvo ime susreta Uroš Cipci poigravao se s obranom Podstrane pri čemu je stigao i dva puta matirati vratara Miluna.

Oba gola slobodno mogu u špice svih boljih sportskih emisija, pogotovo prvi kada od mnogih ekipa traženi napadač, oslobodivši se Perišića, te laganim potkopavanjem, pogađa suprotnu stranu gola nemoćnog Miluna. Cipci usput stiže asistirati, gura Bralića u matnu poziciju. Početkom drugog dijela kad je Perišić pogodio svoju mrežu, ujedno je bio i kraj barem što se tiče rezultatske neizvjesnosti. Tek za ušminkavanje rezultata pobrinuo se Barać.

Čim je završila utakmica, mediji su mrežom svih mreža prenijeli veliko iznenađenje na Gripama. Tako je Monthy Pyhton započeo tjedni tsunami u kojem su teško stradali Bayern, Barcelona, Hajduk, te mnoge druge ekipe.

Pomor favorita nastavljen je u utakmici Vagabunda i Šimić Doma. Nova tri boda i dahtanje za vratom prvom izazivaču za naslov prvaka Croatia Blizni Joško Pervan Peco prosuo je pred stotinjak vjernih navijača. Šimić Dom je krenuo silovito, te preko Đuričića izaziva muk i tišinu među već spomenutim navijačima Vagabunda. Kada Žuljević poravnava na 1:1, stvari su izgledale da će Šimić Dom šaptom pasti, ali ničim izazvan budi se Mario Kraljević i u dva naleta matira Ćovića.

Drugi gol potonjeg igrača dugo će Landeka držati na početnom ekranu mobitela. Saša je oteo jedan balun napadačima Vagabunda, sjurio se na polovinu Vagabunda riješio se nekoga od bekova i iz velike udaljenosti špicem pogodio malu mrižu nemoćnog Ćovića. U samom finišu projektil Ferića završava u mreži Miluna, da bi u zadnjim sekundama Žuljević sam samcat sa šesterca pogodio vratara Miluna, promoviravši ga u igrača susreta.

Elektrodalmacija je odigrala neriješeno protiv Goge i Tonija. Već u samom početku utakmice najbolji na terenu Vojko Pervan matira Banovića. Tek iz gužve nakon odbijanca balun se od Milića odbija u mrežu svog vratara. Bod svakome, realno.

Konoba Zenta taman kad je naštimala nišanske sprave i taman kad je podigla formu na traženu razinu dogodio im se gaf zvani Stari Vucibalun. Pri kraju prvog dijela napokon bljesak Vedrana Mravka, jedan njegov udarac završava u rašljama nemoćnog Aljinovića. Igrači Vucibaluna  nemaju riješenja za trkački raspoloženu Zentu, da bi nakon teškog nasrtaja nad Antom Rakuljićem isti završio s potpunom longetom. Ko’ će ako neće svoj svome. Nekadašnja zvijezda Zente Saša Sekulić briljatnim potezom poravnava rezultat. Na tribinama izbornik Zente Mijo Brhanović čupa kosu ne znajući da je to tek kap u moru na pogonu tsunamija. Kad je vječito talentirani Jure Ljubičić olako matirao Aljinovića vratio se smješak na lice popularnog Mije, da bi u minuti osmijeh zamijenili šok i nevjerica. Prvo vratar Zente Rogić napucava Mravka u leđa, što koristi Sekulić za poravnanje. U sljedećoj akciji na krilima tsunamija nepredvidljivi Tomić totalno okreće rezultat, navijače Vucibaluna šalje u delirij dok izbornika Zente gura u predzadnji krug pakla, na sedmodnevni tretman.

Cosmos u velikom okršaju protiv favorita Sintaxe uspijeva doći do bodova. Tek što je počela utakmica idealno dodavanje Wagnera koristi Jure Mišerda, te lijevom nogom pogađa nebranjeni dio gola Vukašina. Šanse na obje strane, ali oba vratara su na visini zadatka. U finišu utakmice Mišerdu opet pogađa balun u ruku u svom šestercu. Penal. Zalet Čaglja, dovoljan za pretvaranja u zaštitnu mrežu. Već u sljedećoj akciji Wagner je sam ispred Vukašina, gol je neminovan, ali hobotnica na vratima kričavo žutih daje nadu barem do sljedeće situacije u kojoj Wagner pogađa mrežu. Igrači Cosmosa u istoj akciji pogađaju vratara Vukašina i dvaput prećku gola. Naleti tsunamija se nastavljaju, Wagner za treći gol namješta Mišerdi novi zicer, da bi u samoj završnici Perić iskoristio jedan otpadak pospremivši ga u praznu branku. 

Croatia Blizna dugo je lomila Adriatic osiguranje. Tek početkom drugog dijela Zadro uspijeva matirati raspoloženog Renata Grgatovića. Nedugo zatim Drago Damjanović Batina iz uigrane akcije pogađa nekog od igrača Croatia Blizne od čijih se prsiju balun odbija u branku nemoćnog Ujevića. Daljnji tijek utakmice mirisao je na veliko iznenađenje. Osiguravatelji imaju još jedan zicer kojeg spašava Ujević. Nakon toga golijada Blizne prvo Nuić s metra pogađa mrežu Grgatovića da bi do kraja Stojan i Zadro dokrajčili plavo/bijele. Čim je završila utakmica neki lokalni dušebrižnik javio nam je sa nekog tajnog broja koji ide počinje sa 098 929 42.., da se balun odbio od Kursana.

Čistoća i Artem odigrali su neriješeno uz sijaset propuštenih prilika na obje strane. Krajem prvog dijela Gavranić u gužvi zabija za prednost Artema da bi Janković ostavši sam ispred vratara Bradvice uspio gurnuti balun pored noge najboljeg među žutima. 

VET. L.C. MONTY PYTHON TOLO TRADE - PODSTRANA 4:1
ELEKTRODALMACIJA - GOGO I TONI 1:1
ARTEM - ČISTOĆA 1:1
CROATIA BLIZNA - ADRIATIC OSIGURANJE 4:1
COSMOS - SINTAKSA 4:0
KONOBA ZENTA - STAARI VUCIBALUN 2:3
VAGABUNDO - ŠIMIĆ DOM 2:3

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(53783, "");
Pregledaj komentare
29