Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LIGA VETERANA: Pretendenti za naslov prvaka osvojili po bod

LIGA VETERANA: Pretendenti za naslov prvaka osvojili po bod

Croatia Blizni svaka utakmica je meč-lopta za potvrdu više tisućljeća očekivanog naslova prvaka

ADRIATIC OSIGURANJE 2 : 1 ŠIMIĆ DOM

Dugo je Šimić Dom vodio golom Đuričića, da bi Jure dr. Aljinović iz novokomponirane akcije Adriatic osiguranja poravnao rezultat. Pred sam kraj ukazuje se Roje te golom izvodi totalni preokret. U samom finišu igrači Šimić Doma umalo dolaze do boda, udarac kojeg su svi već vidjeli u mreži vanserijskom intervencijom brani Drago Damjanović, igrač kojeg bi mnogi htjeli vidjeti u svom jatu i kao igrača i kao vratara.

CROATIA BLIZNA 0 : 0 VET. L.C. MONTY PYTHON TOLO TRADE

Croatia Blizni svaka utakmica je meč-lopta za potvrdu više tisućljeća očekivanog naslova prvaka. Ovaj put zastali su pred Mišom Lončarom koji je poskidao sve šta se poskidati dalo. Zicere iz svih pozicija Mišo je skidao kao na nekakvom lakšem treningu. U napadu Monthy Pyhtona dvojac Tomić-Cipci dobro su namučili obranu Blizne, dok se potonji napadač na čuđenje svih poznavatelja malog baluna vraća u obranu kao nikad do sada.

ELEKTRODALMACIJA 1 : 1 STAARI VUCIBALUN

Bez pretjeranog tempa igrači Elektrodalmacije prepustili su Vucibalunima parket Gripa. Prvo je najbolji napadač bijelih Tomić lucidno matirao Runca, da bi malo kasnije Kraljević matirao svog vratara za poravnanje. U samom finišu Vucibaluni imaju stativu balun se odbija put mreže, ali na nesreću navijača bijelih odšetao je pored stative u gol-aut.

ČISTOĆA 0 : 4 SINTAKSA

Napokon je Sintaxa došla do prvog velikog plijena, ovaj put buletu je platila Čistoća. Već u prvom ozbiljnijem napadu kričavo žuto/zelenih Petrušić lucidno proigrava Čaglja koji matira vratara Čistoće. U slijedećem napadu Leo Perić pogađa rašlje vratara Čistoće. Čistoća pokušava, ali ne ide. Dojma smo da su igrali cijelu noć ne bi dali gol. Do kraja utakmice Petrušić i Pavić još dva puta gađaju mrežu vratara Čistoće koji je izgledom neodoljivo podsjećao na nekada davno eminenciju među vratnicama Nediljka Kovačevića Kovu.

VAGABUNDO 0 : 0 KONOBA ZENTA

U utakmici davljenika i aspiranta na naslov više sreće imali su igrači Joška Pervana Pece. Da su igrači Zente iskoristili barem nešto od svojih 99% šansi sada bi imali skalp Vagabunda, ovako ziceri Ljubičića i Marića-Banje ostat će samo mrtvo slovo na papiru. A da je kojim slučajem izbijeni balun beka Vagabunda Vukasovića pred svojim golom završio iza leđa vratara Rogića možda ne bi bilo pošteno. Balun koji je u u čudnom luku letio prema golu Rogića, popularni Miš je već bio svladan, zamalo je završio pored prečke. Srećom da nije završio u golu jer tko zna kako bi reagirao i onako tankih živaca izbornik Brhanović.

ARTEM 0 : 3 GOGO I TONI

Uz dužno poštovanje Artem nije bio niti malo konkurentan samopouzdanjem nabildanoj ekipi Antona Tomkića. Bilo je samo pitanje vremena kada će Artem pasti. Vratar Bradvica je dugo držao rezultat u egalu, da bi Gudelj-Velaga u naletu tek nakon dva pokušaja ugurao i balun i vratara Artema u gol. Gudelj Velaga je opet 'in', te novim golom se nezaustavljivo penje na listi strijelaca. U zadnjem napadu i Bajamić dolazi do gola.

COSMOS 2 : 2 PODSTRANA

Pred utakmicu po 'defaultu' sva tri boda u svoju teku upisao je sportski direktor Podstrane Boro Puljiz. Cosmos kreće hrabro u utakmicu i kreira dvije velike prilike koje spašava vratar Podstrane Perica. Kada Goran Vujević pogađa stativu Podstrane jasno je bilo da do kraja utakmice publika može očekivati svašta.

Ipak, početkom drugog dijela Mijo Jurčić izvodi aut, balun se nespretno odbija od noge Ivaniševića i vara vratara Ljubu Bašića. U sljedećim minutama Podstrana dominira, te je vratar Cosmosa prisiljen u tri navrata reagirati izvanserijski. Podstrana ima i stativu, ali na sreću navijačica Cosmosa balun nije htio u gol. U jeku dominacije Podstrane ukazuje se Wagner, te rezantnim udarcem poput Nippera Lawrence vara vratara Pericu. Veliki dvoboj na terenu vode Vujević i goropadni Lisica, ali nova zvijezda Cosmosa trpa napadača Podstrane u mali džep.

Ipak iskustvo Podstrane dolazi na vidjelo kada Ante Barać krade balun Wagneru i puca od stative u mrežu. U zadnjim minutama Cosmos ide na sve ili ništa (a na tribinama sportski direktor Podstrane traži dodatni angažman modrih) s igračem vratarem. Ulogu igrač/vratar preuzima Tomislav Bašić. Podstrana ne dopušta crno/žutima da uopće dođu u situaciju da bi imali viška igrača pred vratima Perice. Dapače, u jednoj situaciji Lisica izbija sam pred popularnog Tomu, puca u rašlje gol je neminovan, ali nekadašnji vratar Širokog iz Lige prvaka refleksom pantere baca se i spašava siguran gol. U slijedećoj minuti Bašić ipak uspijeva posložiti napad Cosmosa. Balun ide prema uigranoj špranci i dolazi pred gol Podstrane, Bakula puca, Perica zakratko brani, tri sekunde prije kraja na balun nalijeće Vujević i zakucava za veliki bod Cosmosa. Na tribinama sportski direktor je Podstrane je utihnuo, a netom iza toga pogašena su svjetla dvorane.  

Vaša reakcija na temu