Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MARIO DESPOTOVIĆ: 'Ova sezona je svima teška'

MARIO DESPOTOVIĆ: 'Ova sezona je svima teška'

'Drago mi je da imamo dobre juniore'

Trener druge momčadi Hajduka Mario Despotović nakon poraza od Dugopolja je kao važan faktor podvukao vjetar. 

- Ona ekipa koja je igrala s vjetrom u leđima je bila bolja. Prvo poluvrijeme to smo bili mi, drugo poluvrijeme Dugopolje. Oni su zabili svoj prekid, mi smo nažalost pogodili prečku. Kada imaš vjetar iza sebe onda ti oduzme mogućnost da odigraš dugu loptu iza zadnje linije i kad radiš pritisak usmjeriš igru na bekove. Ovaj put je Dugopolje pobijedilo, idući put će nadam se biti drugačije - rekao je Despotović, a zatim se dotakao nekolicine debitanata (Bradarić, Biuk, Ljubičić, Krolo).

- Drago nam je što imamo dobre juniore i kada se pruža ovakva mogućnost da oni ne igraju utakmicu možemo iskoristiti neke igrače. Ovaj put ih je nekoliko debitiralo. Drago mi je zbog njih. Ponašaju se fenomenalno i zaslužili su to.

Koji je plan za dalje?

- Presjekla nas je izolacija. Teško je nakon nastaviti s ritmom igre. Neki igrači su nam još u samoizolaciji, neki se vraćaju. U srijedu igramo s Rudešom. Vidjet ćemo koliko će njih moći. Ova sezona je svima teška - zaključio je Despotović. 

Vaša reakcija na temu